5 yaşındaki Ecrin'den 22 gündür haber alınamıyor

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde 22 gün önce bakkala gitmek için evden çıkan ancak bir daha kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'u arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2015 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 yaşındaki Ecrin'den 22 gündür haber alınamıyor

22 gündür jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yapılan aramalarda 5 yaşındaki Ecrin Tunç'a dair herhangi bir ize rastlanmadı. Ankara'dan gelen özel bir ekibin kadavra köpekleri ile aramalara devam ettiği bildirildi. Ancak Ankara'dan Mardin'e gelen 4 kişilik özel ekibin Ecrin Tunç'un kaybolduğu Harmanlı köyü ve civar köylerde kadavra köpekleri ile yaptığı arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Ekibin yaptığı çalışmalarda herhangi bir ize rastlanılmadığı belirtildi.

5 yaşındaki kayıp Ecrin Tunç'un annesi Nursel Tunç, "Kızım 22 gündür kayıp, arama çalışmaları sonuçsuz kalıyor. Kızım şuan ne haldedir bilmiyorum. Aç mı, susuz mu? Artık bırakın kızımı. Kimseye zararımız dokunmadı. Bizden ne istiyorlar. Kızımı gören, duyan, bilen varsa bize telefon etsin. Eğer kızımızı bırakmaya korkuyorsanız bir cami avlusuna bırakın. Kimse sizi görmesin. Bir yere bırakın kızımı ve gidin. Bir hayırsever tutar kızımın elinden getirir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber