6 yaşındaki Enes cenazesi toprağa verildi

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi bahçede gömülü halde bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cenazesi, Güllüce köyünde toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2015 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
6 yaşındaki Enes cenazesi toprağa verildi

Tuzluca ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi bahçede gömülü halde bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cenazesi, gözyaşları arasında defnedildi.

Erzurum Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sonrası cenaze aracı ile Tuzluca ilçesindeki Yeni Mahalle Bilal-i Habeşi Camisi'ne getirilen Enes Tosun'un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Güllüce köyüne götürüldü.

Cenaze, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Bu sırada küçük Enes'in ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Acılı aileye, köyde bekletilen sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Cenaze törenine Tosun ailesinin yanı sıra HDP Iğdır Milletvekilleri Mehmet Emin Adıyaman ile Kıznaz Türkeli, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Tuzluca Kaymakamı İbrahim Civelek, Tuzluca Belediye Başkan Vekili Neşegül Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oyun oynamak için evinden çıkan ve 5 gündür haber alınamayan Enes Tosun'un cesedi, Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen ekip ve özel eğitimli köpekler sayesinde akrabasına ait bahçede toprağa gömülü halde bulunmuş, olayla ilgili yengesi G.T. gözaltına alınmıştı.

Iğdır'da kaybolan 6 yaşındaki Enes'in cesedi bulundu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber