Mahkum, uzman çavuşu vurup firar etti!

Hastaneye getirilen mahkum uzman çavuşu silahla yaralayıp firar etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Temmuz 2015 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mahkum, uzman çavuşu vurup firar etti!

Tedavi için Ankara Numune Hastanesine getirilen mahkum, kendisine refakat eden 2 askeri bacaklarından silahla yaralayıp firar etti.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Ankara Numune Hastanesine tedavi için getirilen Eyüp Hızarcı (42), hastane bahçesinde su verme bahanesiyle yanına yaklaşan eşinden tabanca aldı.

Hızarcı, kendisine refakat eden askerlerden uzman çavuş ile eri bacağından tabancayla yaraladı. Havaya da rastgele ateş eden Hızarcı, olay yerinden geçen bir kişiyi daha yaraladı. Hızarcı'nın kelepçeli şekilde olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Yaralı askerler ile adı öğrenilemeyen kişi, aynı hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı.

FİRAR EDEN MAHKUM İÇİN POLİS OPERASYON BAŞLATTI

Firar eden mahkum Eyüp E.'nin yakalanması için polis ekipleri şüpheli araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Mahkum Eyüp E.'nin yakalanması için operasyon sürüyor.

HASTANE ÖNÜNDE BEKLEYEN KADIN POŞET İÇİNDE SİLAH GETİRMİŞ

Firar olayı ile ilgili hastane önünde bekleyen bir kadının poşet içindeki silahı mahkum Eyüp E.'ye verdiği ortaya çıktı. Mahkum Eyüp E.'nin silahı aldıktan sonra 3 kişiyi yaralanması sırasında silahı getiren kadının olay yerinde kaçtığı öğrenildi. Olayın hemen ardından polis telsizlerinden ''Mahkum Uzman Çavuş'un silahını aldı'' anonsu yapılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber