İcra müdürü ve 3 yardımcısı rüşvetten tutuklandı

Kocaeli Adliyesi'ne yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2015 22:13, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
İcra müdürü ve 3 yardımcısı rüşvetten tutuklandı

Kocaeli Adliyesi'nde dün Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, rüşvet aldıkları iddiasıyla Kocaeli 7. İcra Dairesi'nde görevli 6 icra memuru ile İstanbul Barosu'na bağlı 1 avukat gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 7 kişi, emniyette yapılan işlemlerinin ardından bugün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 7 kişinin savcılıkta yaklaşık 4 saat süren sorgularının ardından 7 kişi tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Şüphelilerin sevk edildiği nöbetçi mahkeme olan 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yaklaşık 4 saat süren yargılamanın ardından şüphelilerden Kocaeli 7. İcra Dairesi Müdürü Muhlis A., Müdür Yardımcıları Ümit T. ve Vedat B. ile kalem memuru Orhan D. rüşvet almak iddiası ile tutuklanırken, kalem memurları Haldun K. ile Şenol O. ve İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Necati Nazmi T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ayrıca İstanbul Barosu'na kayıtlı olan avukat Necati Nazmi T.'nin rüşvet vermek suçundan yargılanmak üzere dosyasının ayrılarak Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verildi. Tutuklanan şüpheliler Kandıra'da bulunan cezaevine sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber