Başkan: Allah yazılı pideyi sofradan kaldırdık

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Allah yazılı pideyi masadan kaldırdıklarını açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Temmuz 2015 01:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan: Allah yazılı pideyi sofradan kaldırdık

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bazı basın organlarında yer alan 'üzerinde Allah yazlı pide' konusunda sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Daha önce Serdivan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar buluşmasında protokol masasına üzerinde Allah yazılı pide konulmuş, bazı basın organları konuyu çarpıtarak siyasi malzeme haline getirmişti.

Profesyonelce Çarpıtıldı

Başkan Toçoğlu resmi twitter hesabından şu ifadelere yer verdi; "Serdivan İlçe Teşkilatımızın düzenlediği iftar programında masaya konulan pide meselesi belli odaklar tarafından profesyonelce çarpıtıldı. İftar yaptığımız masaya konulan bu pideyi genç bir arkadaşın yaptırdığı bilgisini aldık. Biz masaya oturduğumuzda pideyi hiçbir şekilde fark etmemiştik. İl başkanımızla yan yana oturduğumuz masada oldukça büyük bir pide vardı."

Olay Asla Kabul Edilemez

"Sonradan pideyi incelediğimizde üzerinde Allah yazdığını gördük. Hemen akabinde görevli arkadaşları çağırarak pidenin masada durmasının uygun olmadığını ve kaldırmalarını rica ettik. Belli odaklar ise meseleyi derhal çarpıtarak, servis ettiler. Bu olay asla kabul edilemez. Ve gereken de yapılmıştır. Yazılanlar doğru değildir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber