Yüzlerce polis ve askeri kıyafet ile teçhizat...

Ankara' da bir gecekonduya yapılan baskında asker ve polise ait malzemeler ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Temmuz 2015 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yüzlerce polis ve askeri kıyafet ile teçhizat...

ANKARA'da bir depoya yapılan operasyonda dürbün, askeri uyku tulumu, çevik kuvvet polisinin kullandığı bere, polis kaskı, NBC eldiven, Zodyak bot, maskelerinde bulunduğu bir kamyon malzeme ele geçirildi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, malzemelerin sahil güvenlik Komutanlığı ile emniyetin depolarından çalındığı bildirildi.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Şube Ekipleri ve Terörle Mücadele Şube ekipleri bir Dikmen'de bir gecekonduya operasyon düzenledi.

DEPOYA BASKIN

Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışması ve fiziki takibin ardından Ankara Dikmen'de bir hurda deposuna baskın yaptı. Operasyonda polis ve asker tarafından kullanılan kıyafet, bere ile Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) tarafından üretilen gaz maskeleri, dürbün, askeri uyku tulumu, çevik kuvvet beresi, polis kaskı, NBC eldiven, üzerinde Sahil Güvenlik Komutanlığı ibaresi bulunan zodyak bot, kar botları, askeri branda gibi çok sayıda malzeme ele geçirildi.

EMNİYET VE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI'NDAN ÇALINMIŞ

Operasyonda, F.T., A.H. ve C.K., gözaltına alındı. Yapılan incelemede ilk belirlemelere göre malzemelerin Sahil Güvenlik Komutanlığı ve emniyetin depolarından çalındığı belirlendi. Organize polisi, gözaltına alınan 3 şüphelinin yasadışı örgütlerle bağlantılarının olup olmadığını araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber