Windows 10'da 'bir şey oldu' hatası!

Windows 10'un dün sabah yayınlanmasıyla birlikte yaygın olarak görülen ilk hata mesajı da ortaya çıktı. Peki 'Bir şey oldu' mesajıyla gelen hata neyi anlatıyor?

Haber Giriş : 30 Temmuz 2015 15:46, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Windows 10'da 'bir şey oldu' hatası!

Windows 10'un yayınlanmasıyla birlikte kullanıcılar yeni Windows'u indirme telaşına düştü. Henüz Microsoft açıklamasa da dünden bu yana milyonlarca bilgisayarın yeni Windows'a güncellendiği tahmin edilirken, bilgisayar devleri de Nvidia ve AMD de Windows 10 için sürücülerini de bugün yayınladı.

WINDOWS 10'UN İLK HATASI

Windows 10'un yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte sosyal medyada da yeni Windows üzerine sayısız tweet dönüyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise ne olduğu belli olmayan bir hata mesajı... 'Something happened' yani 'Bir şey oldu' şeklinde gelen hata mesajı Windows 10 kurulumu sırasında görülüyor ve kurulum sonlandırılıyor.

Hata mesajları, her ne kadar her zaman kullanıcı tarafından çözülemeyecek çapta olsa dahi, hatanın gerekçesi de mutlaka belirtilir. Bu hata mesajında ise her şey gizli saklı ve kullanıcıların sorunu çözmesi için hiçbir çözüm sunmuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber