2 Ağustos 2015'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2015 00:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2 Ağustos 2015'den önemli gündem başlıkları

1- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, parti genel merkezinde, il eş başkanları toplantısına katılacak.

(Ankara/10.00)

2- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Of ilçesinde parti teşkilatı, belediye yönetimi ve esnaf ile bir araya gelecek, seçmene teşekkür ziyaretlerinde bulunacak.

(Trabzon/12.00-19.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yahudi yerleşimcilerin Nablus'ta Filistinlilere ait bir evi ateşe vermesi sonucu 18 aylık Ali Devabişe'nin ölümüyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs / Ramallah )

4- Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 10 kişinin "Katar adına casusluk" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşmasına devam edilecek.

(Kahire)

5- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler izleniyor.

(Sana)

SPOR

1- Genç Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın finalinde ev sahibi ülke milli takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Volos/21.15)

2- Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun da mücadele ettiği Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 9'uncu yarışı Malezya'da düzenlenecek.

(Kuala Lumpur/10.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber