'Polis panzeri önünde duran CHP'liler ile bu ülkeyi nasıl yöneteceksin'

AK PARTİ'Lİ AKGÜL: "POLİS PANZERLERİ ÖNÜNDE DURAN CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ İLE BU ÜLKEYİ NASIL YÖNETECEKSİN" - AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ ABDULKADİR AKGÜL: - "MECLİSTE ŞEHİTLERİMİZİ KATLEDENLERLE AYNI HAVAYI TENEFFÜS ETMEK ÇOK ZOR"

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2015 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Polis panzeri önünde duran CHP'liler ile bu ülkeyi nasıl yöneteceksin'

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, "Gazi Mahallesi'nde polisimizi şehit ettiler. Polis Gazi Mahallesi'ne girecek panzerlerin önünde 6 tane CHP milletvekili var nasıl yöneteceğiz bunlarla bu ülkeyi" dedi.

AK Parti Yozgat İl Danışma Meclis Toplantısına katılan AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOM Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, koalisyon kurma konusunda CHP ve MHP'yi eleştirip, HDP'yi de ima ederek, "Şehitlerimizi katledenlerle aynı havayı teneffüs etmenin ne kadar zor olduğunu da inanın ben bilirim" dedi.

Her sabah kalktıklarında haberleri dinlememek için haberlerden kaçmak için bir uğraş verdiklerini ifade eden Milletvekili Akgül, "Bugün maalesef yine haberlere yakalandık, hiç konuşmak insanın içerisinden gelmiyor ama sizlere olan borcumuz, sizlere olan saygımız, sizlere vermiş olduğumuz sözlerin devamı için mutlaka birkaç şeyi söylemek ihtiyacındayız. Elbette şehitlerimiz yakıyor bizi, her gün şehit haberi duymamak için ne kadar uğraş versek de bu ülke böyle kuruldu. Bu ülkenin her karış toprağında bu şehitlerimizin kanı var. Allah'ım inşallah bize de o şehitlerin yanında olmayı nasip eder" diye konuştu.

"GAZİ MAHALLESİ'NE GİRECEK PANZERLERİN ÖNÜNDE DURAN MİLLETVEKİLLERİ İLE BU ÜLKEYİ NASIL YÖNETECEKSİN"

Yapılacak bir erken seçimin elbette ülke için, yatırım için zarar olduğunu söyleyen Akgül, "Tabi ki bir erken seçim en az 6 ay sürecek, bu 6 ay içerisinde de ülkemizin bugüne kadar elde ettiği kazanımlar yok olabilir. Onun için koalisyonlu hükümet elbette zaruridir kurulabilir, çünkü dünyada örnekleri var. Kıyasıya bir seçim sonucunda Almanya koalisyon kurabiliyor, Amerika'da karşısındaki rakibinin yanında başkan yardımcısı olarak çalışabiliyor, maalesef bizde bu kültür yok. Elbetteki kurulsa beraber Türkiye'yi yönetsek. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi ile görüşmeler devam ediyor, ben erken seçim taraftarı değilim. Ama Halk partisi ile kuralım arkadaşlar. Gazi Mahallesi'nde polisimizi şehit ettiler. Asker girecek, polis Gazi Mahallesine girecek panzerlerin önünde 6 tane CHP milletvekili var nasıl yöneteceğiz bunlarla bu ülkeyi" diye konuştu.

"MHP MİLLİYETÇİYİM DİYOR MİLLETİN MENFAATİ İÇİN GELMİYOR"

MHP'yi de eleştiren Akgül, "Şimdi diyorlar ki tabanlar birbirine yakın, taban bunu istiyor MHP ile kuralım, kuralım biran öncede çalışmalara başlayalım ve tüm kazanımlar devam etsin. Allah aşkına çocuktan bir farkı var mı? Bir gün söylediğine ertesi gün inanılabiliyor mu, aynı şeyi söyleyebiliyor mu? Her şehitte bunun propagandasını yapan MHP, hadi ülkenin menfaati için gelsene, onu isterim, bunu isterim,o olmazsa bunu isterim, git kur diyor. Senden akıl isteyen yok sen kendin var mısın? O yüzden kazanımız olmasa da erken seçim zaruridir. Başka çaresi yok. Sen milliyetçiyim diyorsun, dünyanın lideri, muhafazakarların dünyadaki lideri olan Tayyip Erdoğan'a laf konuşuyorsun, öyle milliyetçilik olmaz, o yüzden erken seçim" şeklinde konuştu.

"ŞEHİTLER OLDUĞUNDA ŞEHİTLERİ KATLEDENLERLE AYNI HAVAYI TENEFFÜS ETMEK ÇOK ZOR"

Akgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şehitler olduğunda şu şehitlerimiz olduğunda da mecliste şehitlerimizi katledenlerle aynı havayı teneffüs etmenin ne kadar zor olduğunu da inanın ben bilirim. Bundan faydalananlar var, ben aynı zamanda TESKOMB'un başkanlığını yapıyorum, Güneydoğu'da şuanda zararımız bir katrilyon lira, biran önce çözümün olması lazım, bu şekilde bunlarla kurarsan bir katrilyon 10 katrilyon olacak, ben biliyorum bunlara yemeye geliyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber