Gülerce: Soruların çalınmasına şahidim

Yazar Hüseyin Gülerce, "Evet sorular çalındı, şahidim" dedi.

Haber Giriş : 05 Ağustos 2015 08:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gülerce: Soruların çalınmasına şahidim

Bir dönem Fetullah Gülen'in en yakınlarındaki isimlerden biri olan, 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından paralel örgüte tepki gösterip bağlarını koparan Hüseyin Gülerce, TV NET'te katıldığı programda Fetullah Gülen ve paralel örgüt hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Fetullah Gülen'le ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan Gülerce, "Demokrasilerde TSK'ya girmek mümkündür. Burada ulusalcılar çok büyük yanlışlıklar yaptılar. Orduya, yargıya, emniyete kendi adamlarını doldurdular, halkın sıradan mütedeyyin insanların girmesi için geçit vermediler. Bunlar kendilerini gizleyerek girmeye çalıştılar. Polis teşkilatında sadece istihbarata önem vermişler. Fetullah Gülen sevmiş bu işi. Aynı şekilde kamuda." dedi.

Sınavlarda paralel örgütün soruları verdiğini söyleyen Gülerce, "Evet sorular verildi. Ben akademisyenlerden şahidim. Sorular çalındı verildi. Fetullah Gülen'in küçük dünyası neden yıkıldı. Benim illegal faaliyetlere de destek vermemem tepki çekti. MİT Müsteşarına operasyon, MİT Tırlarına operasyon, 17-25 Aralık operasyonu..." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber