Lice'deki terör saldırısının görüntüleri ortaya çıktı/Video

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı binalarına düzenlenen eş zamanlı saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2015 21:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lice'deki terör saldırısının görüntüleri ortaya çıktı/Video

Lice'de PKK'lı teröristlerce İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarına eş zamanlı düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 3 gün önce çalıntı plakalı pikapla gelerek 3 roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıyı gerçekleştiren 4 teröristin olay yerinden uzaklaşmaya çalıştıkları, aynı aracın Milli Güvenlik Caddesi'nde kontrolden çıktığı görülüyor.

Görüntülerde, devrilen aracın camından panikle çıkan teröristlerin ellerindeki uzun namlulu silahlarla kimseye görünmemek için hızla ara sokağa kaçması, teröristlerin izini kaybettirmesi de yer alıyor.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 10 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerce İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarına uzun namlulu silah ve roketatarla eş zamanlı saldırı düzenlenmiş, olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmemişti.

Saldırısı sonrasında bir roketatar, 3 el bombası, 2 hücum yeleği, 6 kalaşnikof şarjörü, bir el telsizi ele geçirilmiş, şüpheli E.Y. gözaltına alınmıştı.

video

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber