'Allah aşkına sen ne istiyorsun?'

İl Başkanları toplantısında konuşan Davutoğlu, Bahçeli'yi, terörle en sert mücadelenin yapıldığı dönemde ülkeyi hükümetsiz ve güçsüz bırakmaya çalışmakla suçladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Ağustos 2015 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Allah aşkına sen ne istiyorsun?'

Başbakan Davutoğlu, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu.

BAHÇELİ, TERÖRLE MÜCADELE EDİLİRKEN, ÜLKEYİ GÜÇSÜZ BIRAKMAYA ÇALIŞTI

Bahçeli, istedi ki, terörle mücadele edilirken, Ankara'da bir siyasi kriz olsun, daha fazla şehit cenazesi üzerinden daha fazla siyasi rant elde edilsin. Terörle mücadelenin en sert geçtiği bu dönemde, ülkeyi güçsüz ve zayıf bir hükümetin yönetmesini istedi, bu nedenle herşeye Hayır dedi. Bu kendisinin de ait olduğu siyasi harekete yakışmayan bir tavırdı".

BAHÇELİ GÖRÜŞMENİN SONUNDA DEĞİL DAHA BAŞINDA 4 SEÇENEĞİ DE REDDETTİ

"Kendisiyle son görüşmemizde, açık ve net söylüyorumki, kimse farklı bir yere çekmesin. Bugün Sayın Türkeş'e hakaret edenler, Onun Devlet adamlığı karşısında, neredeyse manevi bir lince maruz bırakanlar şunu bilmeli. Sayın Bahçeli'ye dört opsiyonla gittik. Bahçeli'nin 4 opsiyona da birer birer Hayır dediğini unutmasın. Daha konuşmanın, terörle mücadeleyle ilgili bilgi verdikten sonra, döndü dedi ki, bizim dört şartımız sebebiyle sizin bunları kabul etmeniz mümkün olmadığından, yani görüşme sonrasında mümkün olmamasından değil, daha görüşmenin başında mümkün görmüyor."

NE İSTİYORSUN SEN BE MÜBAREK

"Bu nedenle, sizinle koalisyon kurmayız, sizinle seçim hükümeti kurmayın, sizin azınlık hükümetine destek vermeyiz, eğer Meclise erken seçim için gelirseniz buna da destek vermeyiz. Eee peki ne istiyorsun be mübarek, ne istiyorsun"

KEM NİYETLE YOLA ÇIKANLARIN KEMALE VARAMAZ

"Mehmetçik, dağda bayırda, teröre karşı kahramanca savaşırken, sen Ankara'da Hayır Hayır diyorsun, sadece o mücadelenin rantını yemeye çalışıyorsun ve bizi de HDP ile bir hükümete zorlayarak bunun üzerinden prim toplamaya çalışıyorsun. Millet bunun görmez mi, Allah bunu reva görür mü, görmedi işte. Kem niyetle yola çıkanların kemali olmaz. Biz ise iyi niyetle yolumuza devam ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber