Hakkari'de barikat kuran teröristlere operasyon

Hakkari'de mahalle yollarında kurulan barikatlara tüplü tuzaklar yerleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2015 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hakkari'de barikat kuran teröristlere operasyon

Akşam saatlerinde şehrin 6 değişik mahallesinde gece geç saatlere kadar olayların yaşandığı Hakkari'de, sessiz bekleyiş sürüyor. Kıran mahallesinin iki ayrı sokağına kum turbaları, taş ve tahtalarla barikat kuruldu. Kurulan bir barikatın üzerine tüplü tuzak yerleştirildi. Sabah saatlerinde mahalleye giren güvenlik güçleri ile gruplar arasında kısa süreli çatışma yaşandığı ileri sürüldü. Halen barikatların bulunduğu mahallede tedirgin olan bazı aileler, çocuklarını yanlarına alarak evlerini terk ettikleri göründü. Hakkari'deki barikat gerginliği sürüyor.

TERÖRİSTLER BARİKAT KURUP SİLAHLANDI

Hakkari şehir merkezinde silahlanan terör grupları, kurdukları barikatlarda beklemeye başladı.

Yurtsever Devrimci Gençlik Gücü (YDG-G) üyeleri, Hakkari'nin Berçelan ve Kıran mahallelerinde yola barikat kurup patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla mevzi aldı. Durumdan endişelenen aileler evlerine kapandı.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ, BARİKAT KURAN TERÖRİSTLERE OPERASYON DÜZENLEDİ

Hakkari'de Özel Harekat timleri, silahlanıp barikat kuran Yurtsever Devrimci Gücü mensuplarına operasyon düzenledi. Operasyon sırasında çatışma yaşandı.

Berçelan Mahallesinde yola barikat kuran silahlı gruplara müdahale edildi. Mahalle aralarına giren ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan teröristler, duvar diplerine mevzilenerek zırhlı araçlara ateş açtı. Özel Harekat timleri ile teröristler arasında çatışma yaşandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber