Erdoğan: Millet, PKK ve Paralel'in üstesinden gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terör örgütleriyle birlikte hareket eden paralel devlet yapılanmaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir. Aziz milletimiz, bölücü terör örgütü ve maşası paralel yapılanmaların üstesinden gelecektir "dedi.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 30 Ağustos 2015 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Millet, PKK ve Paralel'in üstesinden gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı gönülden kutluyorum" ifadesini kullanan Erdoğan, 30 Ağustos Zaferi'nin, bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun göstergesi olduğunu vurguladı. Büyük Taarruz'un Kurtuluş Savaşı'nı zafere ulaştıran yolu açtığını ve cumhuriyetin kurulduğunu belirten Erdoğan, ancak istiklal ve istikbal mücadelesinin bitmesini ifa de etti.

Geleceğimiz tehdit ediliyor

Bugün ülkenin ve milletin birliği, beraberliği ve geleceğinin tehditlerle karşı karşıya olduğuna dikkati çeken Erdoğan, "Güney sınırlarımızda yaşanan çatışmaların ortaya çıkardığı istikrarsızlık ortamı ülkemiz için ciddi güvenlik sorunlarına yol açmaktadır" sözlerini kaydetti. Bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda şehit edilen güvenlik güçlerinin acısının yüreklerini dağladığını belirten Erdoğan, "Terör örgütleriyle birlikte hareket eden paralel devlet yapılanmaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şunları kaydetti:

Düşmana karşı birlik

"Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi,dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber