Mardin'de 1'i emniyet amiri 4 polis şehit

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir emniyet amiri ile 3 polis memuru şehit oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2015 09:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mardin'de 1'i emniyet amiri 4 polis şehit

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir emniyet amiri ile 3 polis memuru şehit düştü.

Alınan bilgiye göre, Bahçebaşı Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında daha önce teröristlerce yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada, bir emniyet amiri ile 3 polis memuru şehit oldu.

Şehitlerin cenazesi, otopsi için Mardin Devlet Hastanesine götürüldü.

Hainler yangın çıkarıp tuzak kurmuş

Mardin Valiliği, Dargeçit ilçesinde 4 polisin şehit düştüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, Dargeçit'te yapımı devam eden bir okul binasında terör örgütü PKK mensuplarınca çıkarıldığı düşünülen yangına müdahale eden itfaiye ekibine yardımcı olmak ve çevre güvenliğini sağlamak amacıyla olay yerine intikal halinde olan zırhlı polis aracının geçişi esnasında, saat 06.50 sıralarında, yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polisin şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, "Alçakça ve haince gerçekleştirilen, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber