MHP milletvekili aday adayı AK Parti'ye geçti

MHP'den 7 Haziran seçimlerinde Mersin milletvekili aday adayı olan avukat Taner Boz, AK Parti'ye üye olup, aday adaylığı başvurusu yaptı - Boz:

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2015 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MHP milletvekili aday adayı AK Parti'ye geçti

Mersin'de 7 Haziran genel seçimlerinde MHP'den milletvekili aday adayı olan Taner Boz, AK Parti'ye geçerek, 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törende Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Boz'a parti rozeti taktı.

Taşpınar, 1 Kasım'daki seçimlerde yeniden tek başına iktidar olacaklarına inandıklarını söyledi. Türkiye'nin yeniden istikrarlı günlerine kavuşacağını ifade eden Taşpınar, şöyle konuştu:

"Seçim hükümeti kurulması aşamasında AK Parti'yi yalnız bırakmaya çalışıp sanki HDP ile bir seçim hükümeti kurmuş görüntüsü vermek için gayret gösterenler oldu. Bu süreçte genel başkanımız terör örgütlerinin üzerine gidileceğini söyledi. CHP ve MHP'nin göstermiş olduğu tavrı da vatandaşlarımız yakından gördü. İnşallah 1 Kasım'da bunların gereğini yapacaklar."

Taner Boz ise AK Parti'ye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu aktararak, "Son günlerde içten ve dıştan ateş çemberine alınmış vatanda kayıtsız kalamazdım. Birilerinin 'Ben yokum' dediği zamanda 'Ben varım' dedim. Ben bir hukukçuyum haksızlık karşısında asla susmam asla boyun eğmem. Her zaman hakkı ve hakikati savunurum. AK Parti'de de aynı idealde gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağım" diye konuştu.

Boz ayrıca, şehitler için Kur'an-ı Kerim okuduktan sonra dua etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber