Gül, 12 Eylül'deki AK Parti kongresine gider mi?

AK Parti'nin 14 Ağustos'taki kuruluş yıldönümüne davet edilmediği gibi tören süresince kendisinden tek bir söz bile edilmeyen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bu kez, Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan gelen davet üzerine 12 Eylül'deki kongreye katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Eylül 2015 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gül, 12 Eylül'deki AK Parti kongresine gider mi?

Hürriyet, parti kulislerini de hareketlendiren bu sorunun yanıtının peşine düştü. Gül'ün 'resmi' çevresi olarak nitelenebilecek yakın çalışma ekibi, kongre için Davutoğlu'ndan şifahi bir davet geldiğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı, önümüzdeki hafta içinde yazılı davetin de gelmesinin ardından kararını verecektir" bilgisini vermekle yetindi.

SİNEVİZYONA DA GİRİYOR

Gül'ün geçmişte birlikte siyaset yaptığı ve iletişimini de halen sürdürdüğü yakın arkadaşları ise "Gideceğine pek ihtimal vermiyoruz, muhtemelen gitmez, mesaj gönderir" dedi.

Partinin 14 Ağustos'taki kuruluş yıldönümünde unutulan Gül'e, davet edildiği kongre için hazırlanan sinevizyon gösterisinde de yer verileceği bildirildi. 14 Ağustos'ta kuruluş öyküsü için hazırlanan sinevizyonda Gül'den söz edilmemişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra ağırlıklı olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu dönemi yer almıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber