Şehit polis Turanlu'nın cenazesi toğrağa verildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün teröristlerce polis zırhlı aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan 29 yaşındaki polis memuru Mustafa Turanlı'nın cenazesi Adana'da defnedildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2015 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polis Turanlu'nın cenazesi toğrağa verildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün teröristlerce polis zırhlı aracına düzenlenen roketatarlı saldırıdaşehit olan 29 yaşındaki polis memuru Mustafa Turanlı'nın cenazesi Adana'da defnedildi.

Şehidin cenazesi, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinden alınarak ailesinin yaşadığı merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'ne getirildi. Bu sırada şehidin annesi Kısmet Turanlı, emekli polis olan babası Adnan Turanlı ve kardeşleri ile vatandaşlar gözyaşı döktü.

Sinir krizi geçiren anneyi kadın polisler ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Turanlı'nın baba evinin bulunduğu sokaktaki evlerin birçoğuna Türk bayrağı asıldığı görüldü.

Şehit Turanlı'nın cenazesi, tören için Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'na götürüldü. Törende uzun süre gözyaşı döken şehidin eşi Ayşegül Turanlı'yı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Törene şehidin ailesi, milletvekilleri, emniyet ve askeri personel, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bazı siyasi partilerin il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Turanlı'nın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından mezarlıktaki Adana Emniyet Müdürlüğü Şehitliği'ne defnedildi.

Bu arada, cenaze namazı kılınmadan önce törene katılan bir grup, slogan atarak terör saldırılarını protesto etti. Namazın ardından cenazesinin araca taşındığı sırada izdiham nedeniyle kısa süre gerginlik yaşandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber