Polis, kediye çarpmamak için canından oldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Eylül 2006 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Trafik Denetleme Amirliği'nde görevli polis memuru 49 yaşındaki Naim Gök, aracıyla giderken önüne çıkan bir kediye çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole yuvarlanarak yaşamını yitirdi. Gök için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze töreninde ailesi ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

D- 400 Karayolunun Kamberhöyüğü mevkiinde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Amirliği'nde görevli 25 yıllık polis memuru Naim Gök, yönetimindeki 33 NK 777 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken önüne bir kedi çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Gök kediye çarpmamak için direksiyonu kırınca, araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Ambulansla, 70'inci Yıl Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülen Gök yaşamını yitirdi.

2 çocuk babası Naim Gök için Tarsus Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Tarsus Belediye Başkanvekili Kerim Tufan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, Naim Gök'ün ailesi ve meslektaşları katıldı. Törende konuşma yapan Hikmet Bulak, ?Görevinde başarılı ve her şeyden önce vatanına en güzel hizmeti verebilmenin çabası içinde olan Naim Gök arkadaşımızı yitirmenin acısını yaşıyoruz hepimizin başı sağ olsun'' dedi.

Törende yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. Polis memurunun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Elazığ'a gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber