Havalar nasıl olacak? / Haritalı

Hava sıcaklığının bugün (Perşembe) kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Eylül 2015 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? / Haritalı

Meteoroloji'den Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli ve İstanbul'un kuzey kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun batı kesimlerinde halen görülmekte olan yoğun toz bulutunun etkisini kısmen azaltarak bugün de (Perşembe) görülmeye devam etmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığının bugün (Perşembe) kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege Kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Doğu Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun batı kesimlerinde halen görülmekte olan yoğun toz bulutunun etkisini kısmen azaltarak bugün de (Perşembe) görülmeye devam edeceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksama vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber