5 günlük haritalı hava tahmini

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Eylül 2015 09:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 günlük haritalı hava tahmini

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Trakya, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Çorum, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri ile Ankara'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksama vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber