İcra müdürü 3,6 milyon TL'yi zimmetine geçirmiş

İzmir'de, yaklaşık 3 milyon 600 bin lirayı zimmetine geçirdiğini itiraf eden ve teslim olan bir icra müdürü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2015 16:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
İcra müdürü 3,6 milyon TL'yi zimmetine geçirmiş

İzmir Adliye Sarayını şoke eden olayda, İzmir 4. İcra Müdürü Murat K., önceki gün savcılık makamına giderek yaklaşık 3 milyon 600 bin TL'yi zimmetine geçirdiğini itiraf etti. Savcıya verdiği ifadesinde paraları hangi dosyalardan aldığını tek tek detaylı olarak anlatan icra müdürü, yaptığı hatadan dolayı geceleri uyuyamadığını, bu yüzden teslim olarak her şeyi anlatmak istediğini söyledi. Gelen bu itiraftan sonra savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Murat K., ifadesinde suçunu mahkemede itiraf edince tutuklanarak Buca Cezaevine gönderildi.

İDDİALARA GÖRE PARALAR AT YARIŞI VE İDDİAYA GİTTİ

İzmir 4. İcra Müdürü Murat K., son zamanlarda lüks yaşamı ile dikkat çekiyordu. İcra müdürü Murat K.'nin, günde 3 ile 5 bin TL arasında at yarışı oynadığı, yüksek miktarda iddia kuponu yaptığı öne sürüldü. Dikkat çeken bu durum karşısında icra müdürünün, at yarışından ve iddiadan ikramiye kazandığını ifade ederek kendisini savunduğu iddialar arasında yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber