Hafta sonu havalar nasıl olacak? / Haritalı

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Eylül 2015 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hafta sonu havalar nasıl olacak? / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla güneybatı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Cumartesi) Muğla çevreleri, Aydın'ın doğu ilçeleri ile Antalya'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber