5 günlük haritalı hava tahmini

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Eylül 2015 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 günlük haritalı hava tahmini

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya, Uşak, Denizli, Aydın, Muğla ve Malatya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Muğla, Uşak ve Denizli çevreleri ile Aydın'ın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, iç ve güney bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Pazar) Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ve Malatya çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden sonra Muğla, Uşak ve Denizli çevreleri ile Aydın'ın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber