Kırışıklarınızdan altın ütü sistemiyle kurtulun

Medikal Estetik Hekimi Dr. Nüket Eroğlu, yaklaşık yarım saat süren Pelleve Altın Ütü sistemiyle kırışıklıklardan kurtulmanın ve cildi sıkılaştırmanın mümkün olduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2015 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırışıklarınızdan altın ütü sistemiyle kurtulun

Yüz onarımında germe ve sıkılaştırma şeklinde çift etki sağlayan sistemin özellikle yüz kırışıklıklarında mükemmel başarı sağlayabildiğini belirten Dr. Eroğlu, konforlu bir tedavi yöntemiyle tek seansta ölçülebilir sonuç elde edildiğini kaydetti. Dr. Nüket Eroğlu, "Pelleve Altın Ütü sistemi ile hastalarımız ağrı hissetmeden gençleşiyor. Sistemin diğer cilt sıkılaştırma tedavileriyle bağlantılı rahatsızlıklara yol açmadığını da belirtmek isterim. Uygulamanın ardından bekleme süresi olmadan hem etkili hem de doğal görünümlü çözümler arayan hastalar için ideal bir tedavi yöntemi. Pelleve sistemi, cildin derin katmanlarının radyo dalgaları ile ısıtılarak kolajenin kontraksiyonuna ve sıkılaşmasına sebep olur. Cildiniz yeni kolajen üretmeye başlayarak gevşeklik, cilt kalitesi gibi şikayetlerinizin ortadan kalkmaya başlamasını sağlayacaktır" dedi.

SIKI BİR YÜZ VE VÜCUT HATLARI İÇİN PELLEVE & PELLEFİRM

Medikal Estetik Hekimi Dr. Nüket Eroğlu, ilk seanstan sonra hemen gözle görülür bir sıkılaşma ve lifting etkisinin yaşanmasının hasta memnuniyetini artırdığını da belirtti. Uygulama yapılan bölgelerde yumuşak bir sıcaklık hissiyle beraber cilt tonunda ve yapısında gelişmelerin görülmeye başladığını ifade eden Dr. Eroğlu, birçok durumda maksimum sonucu elde edebilmek için 1 ay arayla 3 seans önerildiğini söyledi.

Sonuçların 6 ay süreyle devam ettiğine vurgu yapan Dr. Nüket Eroğlu, "Hastalarımız Pelleve Altın Ütü sistemiyle uzun süreli sonuçlar için istedikleri zamanlarda ek tedavi seçeneklerini de uygulayabilme imkanına sahipler. Pelleve Altın ütü tedavisi yüz ve boyun bölgelerinde istenmeyen kırışıklıkların azaltılması için en etkili, efektif, güvenli ve cerrahisiz bir tedavi yöntemi. Ayrıca göz çevresine uygulanan tek sistem olma özelliğine sahip" diye konuştu.

SELÜLİT SORUNLARINI PELLEFİRM ÇÖZÜYOR

Medikal Estetik Hekim Dr. Eroğlu, FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onayını 2009 yılında alan ve bugüne kadar başarıyla uygulanan Pelleve sisteminin bir özelliğinin de, PelleFirm olarak adlandırılan özel programıyla yüz bölgesinde olduğu gibi, özellikle karın, kol, bacak ve kalça bölgelerinde ciddi bir sıkılaştırma ve selülitlerde görünür şekilde azalma sağlayabildiğini bildirdi.

Dr. Nüket Eroğlu, PelleFirm sistemi sayesinde yaşlanma veya doğum sonrası sarkmış karın çevresindeki deri tedavisinde etkili sonuçlar aldıklarını belirtirken, aynı zamanda üst kol, boyun, kalça ve uyluk bölgelerindeki sarkmış sorunlu alanları da tedavi edebildiklerini kaydetti.

Dr. Eroğlu şöyle devam etti:

"PelleFirm sisteminin masaj fonksiyonu, selülit görünümünü azaltma konusunda son derece başarılı. PelleFirm, derin dokuları ısıtmak için radyo frekans (RF) enerjisini ve mekanik masaj kombinasyonunu kullanıyor. Çok yönlülüğü ve ergonomisiyle vücudun herhangi bir alanında kolayca kullanım imkanı sağlayan ideal bir Vücut Toparlama yöntemi olarak kliniğimde özellikle son dönemde popüler olan ve hastalarımın da memnun kaldığı bir sistem. Dünyada bu alandaki üstün teknolojiye sahip sistemi uyguluyor olmam hem hasta hem de doktor memnuniyeti açısından son derece önemli."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber