Erdoğan: Katsayı falan kafanıza takmayın, nasıl getirildi, öyle de kalkar

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 23 Eylül 2006 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

 Başbakan Tayyip Erdoğan, imam-hatiplilerin de aralarında olduğu meslek lisesi mezunlarına Öğrenci Seçme Sınavı'nda farklı katsayı uygulamasıyla ilgili "Katsayı falan kafanıza hiç takmayın. Nasıl bu katsayı yoktu daha sonradan getirildi, bugün olur, yarın olur bu katsayılar kalkar" dedi.

Erdoğan, dün memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde geçen aylarda vefat eden ağabeyi Hasan Erdoğan'ın mezarını ziyaret ettikten sonra 14 okulun toplu açılışını yaptı. Kemal Yardımcı Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nin açılış kurdelesini kesen Erdoğan, öğrencilere şöyle seslendi: "Katsayı falan kafanıza hiç takmayın. Nasıl bu katsayı yoktu daha sonradan getirildi, bugün olur, yarın olur bu katsayılar kalkar.

Önünüzdeki imkânlar daha da açılır. Bu konularda da rahat olun. Zaman gelecek daha güzel olacaktır. Siz derslerinize gayet başarılı şekilde çalışmaya devam edin. Bu ülkede her şey er ya da geç rayına oturur. Unutmayın dere yatağında akar. Dereyi hiçbir zaman sanal tedbirlerle farklı yere kaydıramazsınız. Önünde sonunda o gelir yatağını bulur. Burada da yine sistem önünde sonunda yatağını bulacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber