Bağımsız aday, Ak Parti saflarına geri döndü

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı İbrahim Toru, eski yuvası olan AK Parti'ye geri döndü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2015 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bağımsız aday, Ak Parti saflarına geri döndü

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katkılarıyla eski partisine dönen Toru, "AK Parti'ye destek amacıyla bağımsız milletvekili adaylığından çekiliyorum" dedi.

1 Kasım'da yapılacak genel seçimler öncesi AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ve aday gösterilmediği için bağımsız milletvekili adayı olan iş adamı İbrahim Toru, bağımsız milletvekili adaylığından çekildiğini açıkladı. Toru, tekrar AK Parti'ye katılarak destek vereceğini kaydetti. Bağımsız adaylıktan çekilen İbrahim Toru, "Ben AK Parti'nin bir ferdiyim, 1 Kasım seçimleri Türkiye için çok önemlidir. Şanlıurfa'mız için de çok önemlidir. Akrabalar ve eş dostlarımızla yaptığımız değerlendirmede bağımsız milletvekili adaylığından çekildim ve yıllarca hizmet ettiğim ve siyaset yaptığım AK Parti'ye destek amacıyla bağımsız milletvekili adaylığından çekiliyorum" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, bağımsız milletvekili adayı İbrahim Toru'nun tekrar AK Parti'de siyaset yapması ve AK Parti'ye destek vermesinden dolayı teşekkür etti. Toru'ya ait mekanda düzenlenen programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Faruk Çelik, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda partili katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber