İntihar kurşunuyla ölen doktor toprağa verildi

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde, Zeren Büke Toku'nun tabancayla intihar ettiği olay sırasında başına isabet eden aynı kurşunla yaralanan, dün de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 42 yaşındaki Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Ekim 2015 19:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İntihar kurşunuyla ölen doktor toprağa verildi

Geçtiğimiz Cuma günü İstiklal Caddesi üzerinde arkadaşı Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam ile birlikte kaldırımda oturan Zeren Büke Toku, henüz bilinmeyen bir nedenle tabancasını başına dayayıp tetiği çekmiş, Toku olay yerinde hayatını kaybederken genç kadının kafatasını delen mermi yanında bulunan Nafiz Tuğrul Sağlam'ın da başına isabet etmişti. Ağır yaralanan Sağlam tedavi gördüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün yaşamını yitirdi.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Sağlam için bugün Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Nafiz Tuğrul Sağlam'ın ailesi, yakınları ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Tören sırasında Sağlam'ın bazı yakınlarının gözyaşı döktüğü görüldü. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Doktor Nafiz Tuğrul Sağlam'ın cenazesi Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

O kurşun doktoru da öldürdü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber