Çelik: Sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: - "Halkımızın sorunlarının çözümü için ter akıtacağız, sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum yeter ki siz bizi anlayın"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2015 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çelik: Sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Halkımızın sorunlarının çözümü için ter akıtacağız, sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum yeter ki siz bizi anlayın" dedi.

Çelik, Ahmet Yesevi Mahallesindeki Selahaddin Eyyübi Parkı'nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, parkın isminin büyük önem taşıdığını belirterek, Selahaddin Eyyübi'nin İslam dünyasının baş tacı olduğunu ifade etti.

Türkiye genelinde ve Anadolu şehirlerinde önemli yatırımların AK Parti iktidarları döneminde gerçekleştirildiğini hatırlatan Çelik, gelecek 4 yılda da hizmetlerini sürdürmek istediklerini vurguladı.

Milletvekili arkadaşlarıyla yıllardır vatandaşların daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için gayret ettiklerini anlatan Çelik, şöyle konuştu:

"Halkımızın sorunlarının çözümü için ter akıtacağız, sorunlarınızı çözmek için söz veriyorum yeter ki siz bizi anlayın. 'Bunlar, hizmetten başka bir şey düşünmüyor, Türkiye'nin ve Şanlıurfa'nın yükünü hafifletmeye çalışıyor' deyin. Siz bizi anlayın gerisini merak etmeyin. Şanlıurfa'ya 4 yılda 13 katrilyon para getirdik, okul, hastane ve yol yatırımı olarak. Gelecek 4 yılda da bu hizmetlerimizi taçlandıracağız."

Gençlere iş bulmak için çaba gösterdiklerini aktaran Çelik, "Onun için sanayi bölgeleri kuruyoruz. Şuanda 12 bin 500 Şanlıurfalı genç, sanayi bölgesinde çalışıyor. Huzur ortamı, kardeşlik devam ederse 12 bin değil 52 bin, 102 bin kişinin çalışacağı bir Şanlıurfa doğacaktır. Hiç endişeniz olmasın, onun için sizlerden büyük destek bekliyoruz. Allah bizleri size karşı mahcup etmesin" diye konuştu.

Çelik, konuşmasını geçen hafta AK Parti lehine bağımsız adaylıktan çekilen sanatçı İbrahim Tatlıses'e teşekkür ederek tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de temelini attıkları yaklaşık 82 bin metrekarelik parkı 10 ay sonra hizmete açacaklarını açıkladı.

Tek amaçlarının halka hizmet olduğunu anlatan Çiftçi, kenti kısa sürede kalkındırmanın planlarını yaptıklarını belirtti. Konuşmaların ardından parkın temeli atıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber