MEB'den disiplin işlemleri görüş yazıları

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 08 Ekim 2015 02:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEB'den disiplin işlemleri görüş yazıları

Personelin izinsiz, özürsüz ve kesintisiz olarak 10 günden fazla, 20 günden az görevine gitmemesi durumunda fiilinin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 125/D-b maddesinde değerlendirileceği hakkında görüş yazısını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Özel Öğretim Kurumlarında görev yapan personelin Disiplin Amiri, bunlar hakkındaki disiplin işlemlerinin yürütüleceği birim ve tevhiden cezalandırılma teklifi getirilmesi durumunda alınacak savunma hakkında görüş yazısını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

1702 ve 4357 sayılı kanun hükümlerine göre verilen disiplin cezalarının sicilden silinme süreleri hakkında görüş yazısını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Mesai saatlerinde muayene maksadıyla kendisi veya yakınları için sağlık kuruluşuna giden personelin bunu belgelendirmesi ve tedavi sonrası görevine gitmesi gerektiği hakkında görüş yazısını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Taşra teşkilatı personelinin almış olduğu "Kademe ilerlemesinin durdurulması" cezasına itirazının Yüksek Disiplin Kurulunca kabulünden sonraki değerlendirmenin valiler tarafından yapılacağı hakkında görüş yazısını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

1702 Sayılı - 4357 Sayılı Kanunla yürürlükten kaldırıldıktan sonra yapılması gereken işlemler hakkında görüş yazısını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

İl Milli Eğitim Müdürü hariç, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda görev yapan; eğitim-öğretim, genel idare, teknik ve yardımcı hizmetler personelinin, disiplin amirleri tarafından verilen uyarma, kınama ve aylıktan kesme cezalarına karşı İl Milli Eğitim Disiplin Kuruluna itiraz edebileceği hakkında görüş yazısını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber