Erdoğan: Bana yapılan hakaretlerin hiçbiri, dünyada başka lidere yapılmıyor

Tokya'ya gidişi öncesinde konuşan Erdoğan, Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaretlerin hiçbiri, dünyada bir başka ülke medyasında bir başka lider için yoktur, dedi

Haber Giriş : 08 Ekim 2015 02:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Bana yapılan hakaretlerin hiçbiri, dünyada başka lidere yapılmıyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Belçika Kralı Philippe'in davetiyle resmi ziyarette bulunduğu Brüksel'den Japonya İmparatoru Akihito'ya konuk olduğu Tokyo'ya geçerken uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

OĞLUM 1 MİLYAR DOLAR KAÇIRMIŞ BÖYLE YALAN OLUR MU?

Türkiye'de ifade özgürlüğü konusunda Avrupa medyasında eleştirel yayınlar yapılıyor. AB'deki muhataplarınızla görüşmelerde bu konu gündeme geldi mi?

Kısmen de olsa gündeme geldi. Kendilerine açıkça söyledim. Türkiye'de Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaretlerin hiçbiri, dünyada bir başka ülke medyasında bir başka lider için yoktur. Erdoğan karşıtı medya gruplarında, hakaretin binbir türlüsü var. Avrupalı muhataplarıma, 'Bütün gazeteleri, TV yayınlarını masaya yatırıp inceleyin' dedim. Biz tüm bu hakaretlere sabırla karşı koyduk. Ailemize saldırıyorlar. Oğlum Bilal Erdoğan hakkında yaptıkları tezvirata bakın. Kendisi doktora için İtalya'da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya'ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi? Sosyal medya üzerinden de iftira ve tezvirat peşindeler. Bunlar cibiliyeti bozuk insanlar. Bu tür alçaklıklar dünyanın hiçbir yerinde hoş görülmez. Ama bizde bazı medya organları bu tür şeylere tevessül ettiği gibi, muhalefet partileri de iftiraları kullanarak siyaset yapabiliyor. Bu iftiralara ve tezviratlara karşı, avukatlarımız tabii ki gerekli davaları açıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber