'Anadolu çocuğunu sizin oylarınızla ilk defa köşke gönderdik'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: - "Bir Anadolu çocuğunu sizin oylarınızla ilk defa köşke gönderdik. Sizin oylarınızla Recep Tayyip Erdoğan'ı köşke gönderdik. Şimdi kar topunu yuvarladık, kar topunun içerisinde özgürlük, kalkınma hamleleri, helikopterler, uçaklar, tanklar var ve bu kar topu tam Erciyes Dağı'nın, Ağrı Dağı'nın zirvesinde. 7 Haziran'da hamle yapmak istedik başaramadık, egemen güçlere inat direndik"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2015 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Anadolu çocuğunu sizin oylarınızla ilk defa köşke gönderdik'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 2104 yılında milletin oyuyla ilk defa bir Anadolu çocuğunun, Recep Tayyip Erdoğan'ın köşke gönderildiğini belirterek "Şimdi kar topunu yuvarladık, kar topunun içerisinde özgürlük, kalkınma hamleleri, helikopterler, uçaklar, tanklar var ve bu kar topu tam Erciyes Dağı'nın, Ağrı Dağı'nın zirvesinde. 7 Haziran'da hamle yapmak istedik başaramadık, egemen güçlere inat direndik" dedi.

Özdağ, Manisa'da partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, bu topraklarda yaşamanın çok zor olduğunu, geçmiş dönemde buralarda büyük orduların yaşadığını, imparatorlukların yıkılarak yerine ulus devletlerin kurulduğunu, şimdi ise tekrar bu topraklarda büyük ekonomi, büyük ordu ve büyük demokrasiyle yaşanılacağını söyledi.

Geçmiş dönemlerde vesayetçilerin iktidarlara yaptırımda bulunduğunu ifade eden Özdağ, AK Parti iktidarları ve dönemin AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vesayete karşı dik durduğunu belirtti.

Özdağ, bir yandan şeytan taşladıklarını, bir yandan da ibadet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"13 yıl boyunca kirli ve şantajcı medya patronlarına, sermayedarlara, oligarşik bürokrasiye sizin oylarınızla 2002, 2004, 2007, referandum, 2009, 2010 referandum, 2011 seçimleri, 2014 seçimleri bir Anadolu çocuğunu sizin oylarınızla ilk defa köşke gönderdik. Sizin oylarınızla Recep Tayyip Erdoğan'ı köşke gönderdik. Şimdi kar topunu yuvarladık kar topunun içerisinde özgürlük, kalkınma hamleleri, helikopterler, uçaklar, tanklar var ve bu kar topu tam Erciyes Dağı'nın, Ağrı Dağı'nın zirvesinde. 7 Haziran'da hamle yapmak istedik başaramadık, egemen güçlere inat direndik ama şimdi 1 Kasım öncesi şehzadeler diyarının yiğitleri o kar topunu, içerisinde özgürlük olan, fikir hürriyeti, inanç hürriyeti ve teşebbüs hürriyeti olan o kar topunun Ağrı Dağı'nın öbür yamacına sallayacağız ve oradan Türk dünyasına, Araplara, Kürtlere, Afrika'ya bir selam göndereceğiz, diyeceğiz ki 'Türkiye'de yeniden bir direniş başladı emperyalizme, egemen güçlere meydan okuyacağız."

Özdağ, 1 Kasım günü yeniden iktidara yürüyeceklerini, Sipil Dağı'nın zirvesine AK Parti ile özgürlüğün sembolü olan Türk bayrağını dikeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber