Elvan: 'Seni burada çalıştırmayız' dediler

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: - "Bize şunu söylüyorlar, 'Buralar bizim kurtarılmış bölgelerimiz. Buralara bunlar giremez' diyorlar. Bugün kendim bizzat yaşadım. Bana dediler ki, 'Seni burada çalıştırmayız' dediler. Fakat biz çalışmalarımıza devam ettik, devam edeceğiz"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2015 22:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elvan: 'Seni burada çalıştırmayız' dediler

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, "HDP, yoğun bir şekilde gençlik teşkilatlarıyla birlikte, temiz, pırıl pırıl gençlerimizin üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Vatanını milletini seven çocukları kandırmaya çalışıyor. Onlara karşı dikkatli olup, bu tür gençlerimize sahip çıkacağız" dedi.

Elvan, AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları'nın Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlediği "Gençlik Buluşması" programında yaptığı konuşmada, seçim çalışmaları çerçevesinde AK Parti il teşkilatı olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını söyledi.

1 Kasım'a kadar Mersin'de girilmedik sokak kalmayacağını vurgulayan Elvan, "Bize şunu söylüyorlar, 'Buralar bizim kurtarılmış bölgelerimiz. Buralara bunlar giremez' diyorlar. Bugün kendim bizzat yaşadım. Bana dediler ki, 'Seni burada çalıştırmayız' dediler. Fakat biz çalışmalarımıza devam ettik. Devam edeceğiz" dedi.

Özellikle Akdeniz, Mezitli, Yenişehir ve Toroslar'daki seçim çalışmalarında en önde gençlerle birlikte yürüyeceğini ifade eden Elvan, Mersin'in tüm ilçelerinde çekinmeden, korkmadan çalışmalarını sürdüreceklerini ve tüm Mersin'in AK Parti'nin siyasi gücünü görmesini sağlayacaklarını belirtti.

1 Kasım'a kadar yeni gençleri AK Parti'nin kadrolarına katmak için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini anlatan Elvan, "1 Kasım akşamı hep birlikte Allah'ın izniyle zaferimizi kutlayacağız" dedi.

Partililerden, özellikle gençlere sahip çıkılması ve AK Parti'nin gençlerle ilgili projelerinin iyi anlatılmasını isteyen Elvan, şunları kaydetti:

"Gençlerimize sahip çıkacaksınız. Özellikle HDP, yoğun bir şekilde gençlik teşkilatlarıyla birlikte, temiz, pırıl pırıl gençlerimizin üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Vatanını milletini seven çocukları kandırmaya çalışıyor. Onlara karşı dikkatli olup bu tür gençlerimize sahip çıkacağız. Özellikle teşkilatımız dışında olan pırıl pırıl, tertemiz, vatanını ve milletini seven, ülkenin birliği ve bütünlüğü için çalışmak isteyen gençlerimize kucak açacağız.

Diğer taraftan yine bazı ilçelerimizde ağırlıklı olarak MHP'li gençleri göreceksiniz. Milliyetçilik lafla olmaz. Milliyetçilik aş, iş üretmekle olur. Lafla milliyetçilik olmaz. Çalışarak milliyetçilik olur. Onlara, 'Bugüne kadar ne yaptı sizin partiniz? Koalisyon kurmak istedik ona bile yanaşmadı. Hükümet kurmaktan korkan bir parti nasıl iktidar olacak? Böyle bir parti olur mu?' Bunu soracaksınız. O gençleri de alabildiğiniz kadar içinize alacaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi'nden bahsetmek bile istemiyorum. Onların bir hayal dünyası var. O dünyada yaşıyorlar. Dolayısıyla gerçek dünya ile çok fazla ilgisi yok onların. Onun için CHP'li gençleri de kolay bir şekilde kendi yanımıza alabilir ve o geçlere bizim AK Partimizin neler yaptığını ve yapacağını anlatabilirsiniz."

Konuşmaların ardından Elvan, gençlerle fotoğraf çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber