Seçim öncesi trafolara genel bakım

BURSA'da seçimlere 20 gün kala trafolar ve ana akım hatlarında bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinin 42 mahallesinde 7 saatlik elektrik kesintisi uygulanarak tesislerde meydana gelen arızalar gideriliyor, hatların genel kontrolleri yapılıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Ekim 2015 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Seçim öncesi trafolara genel bakım

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) tarafından Nilüfer, Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde bulunan trafolar ve ana akım hatlarında bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Saat 00.30- 07.30 saatleri arasında Nilüfer ilçesi'nde Karaman, Odunluk Mahalleleri ile Mudanya ve İzmir Yolu güzergahlarında Osmangazi ilçesi'nde Emek, Adnan Menderes, Geçit, Fatih Sultan Mehmet, Zekai Gümüşdiş, Nilüfer Köy,Yeni Bağlar, Akpınar, Hamitler, Bağlarbaşı,Yeni Karaman, Adalet, Hürriyet, Şehreküstü, Altıparmak, Aktarhüssam, Şehabettinpaşa, İntizam, Selimiye, Yahşibey, Kuruçeşme, Reyhan, Hocahasan, Kiremitçi, Doğanbey, Kırcaali, Tayakadın, Tuzpazarı, Orhanbey, Alacamescid, Hocaalizade, Tahtakale, Nalbantoğlu, Demirtaşpaşa, Kayhan, Ahmetpaşa, Ebuishak, Ulu Mahalle, Hacı İlyas, Osmangazi Mahalleleri ile Kapalıçarşı civarına trafolar ve ana akım hatlarında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemedi.

Yıldırım ilçesinde ise bazı mahallelere giden trafo ve hatlarda yapılan çalışmalar nedeniyle zaman zaman bir ve iki saatlik elektrik kesintisi uygulandı. Yetkililer elektrik kesintilerinin rutin bakım ve onarım çalışması olduğunu belirterek belirli gün ve saatlerde çeşitli mahallelerde kesintiler yapılım bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Hüseyin TÜCCAR / BURSA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber