Sur, Yenişehir ve Dargeçit'te sokağa çıkma yasağı

Mardin'in Dargeçit ilçesinde ve Diyarbakır'ın Sur ve Yenişehir ilçelerinde bugün saat 07.00'den itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2015 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sur, Yenişehir ve Dargeçit'te sokağa çıkma yasağı

Sur ve Yenişehir ilçelerinin bazı mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının duyurulmasının ardından terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatıldı

Diyarbakır'ın merkez Sur ve Yenişehir ilçelerindeki bazı mahallelerde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından terör örgütü PKK'ya yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi.

Bu sabah sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ve Yenişehir ilçelerinde özel harekat timleri ve komandoların da katılımıyla operasyon başlatıldı.

Operasyona 2 helikopter havadan destek verirken, yüksek binalara keskin nişancıların yerleştirildiği gözlendi.

Operasyon sürüyor.


Mardin'in Dargeçit ilçesinde, saat 07.00'den itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.

Dargeçit Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Dargeçit ilçesinde kamu düzeninin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması, bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, aranan şahısların yakalanması, tuzaklanmış ve patlayıcı yerleştirilmiş hendek ile barikatların kaldırılarak vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla sokağa çıkma yasağı kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada, ilçede, bugün saat 07.00'den itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının ikinci bir duyuruya kadar sürdürüleceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber