Havalar nasıl olacak?-Haritalı

Hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ekim 2015 08:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Ordu ile öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın doğusunda sabah saatlerinde sis ve pus görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden, zamanla Ege ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'de güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Güney Ege'de ile Orta Karadeniz'de yer yer kuvvetlice (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bu sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber