Demirtaş: Barıştan ürkenler var

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, "Barış onu özleyenlerin, barış ona sevdası olanların tutkusudur. Barıştan ürkenler, korkanlar da var, bugün bu bir kez daha ortaya çıktı" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2015 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Demirtaş: Barıştan ürkenler var

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, beraberindeki HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Ankara'daki terör saldırısında yaralananların kaldırıldığı Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

Hastane yöneticilerinden bilgi alan Demirtaş, çıkışta gazetecilere, hastanede bekleyen yaralı yakınlarına ve vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

Yüreği yanan, yüreği parçalanan bütün halka başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ifade eden Demirtaş, "Bütün ailelerimize, Türkiye'nin dört bir yanından gelip Ankara'da sadece 'ülkemde barış istiyorum, silahlar sussun' diyen yürekli insanların her birine, binlerce selam olsun" diye konuştu.

Demirtaş, "Her birinin attığı her adıma, yürüdüğü her yola, geldiği her kilometreye, bu ülkede hepimiz o kadar ihtiyaç duyuyorduk ki ve sizler buraya gelerek bugün Ankara'da o barış duygularını ve taleplerini görünür hale getirerek, önemli bir iş yapmaya çalıştınız. Tabii ki barış ihtiyacı olanların, barış onu özleyenlerin, barış ona sevdası olanların tutkusudur. Barıştan ürkenler, korkanlar da var, bugün bu bir kez daha ortaya çıktı. Barışa her yaklaştığımızda vahşice, barbarca saldıranlar, bugün Ankara'da da maalesef ki bu katliamı hayata geçirdiler." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber