Miniklerden 'Yere tükürmeyelim' kampanyası

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, ilkokul öğrencileri tarafından başlatılan 'Bu sokaklar bizim, yere tükürmeyelim' kampanyası herkesin takdirini topladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2015 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Miniklerden 'Yere tükürmeyelim' kampanyası

Ödemiş İnönü İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri, ilçede örnek bir kampanya başlattı. "Bu sokaklar bizim, yere tükürmeyelim" adındaki kampanyayla sokağa çıkan minikler, vatandaşlara yere tükürülmemesi konusunda uyarılarda bulunan broşürlerden be kağıt mendil dağıttı. Miniklerin başlattığı bu kampanya ise herkesin takdirini topladı.

Ödemiş İnönü İlkokulu Okul Müdürü Ayşe Soysal ve beraberindeki kampanyayı başlatan öğrenciler de, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Celil Ateşoğlu, "Maalesef toplumumuzda sürekli olarak gördüğümü en önemli sorunlarımızdan biri olan sokaklarda yere tükürme tükürmenin devamında yere çöp atma, izmarit atma gibi konuları her platformda dillendiriyoruz. Ancak bu eğitim işte bu yaştaki çocuklarımızda duyarlılığı kazandırarak aşılacaktır. İnönü ilkokulumuzda 2-B sınıfı öğrencilerimiz çok güzel bir projeye imza atmışlardır. Kendilerini ve öğretmenlerini okul yönetimini kutluyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber