Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi sona erdi

Kılıçdaroğlu:"İki taraf da terörden duyduğumuz rahatsızlığı anlattı. Türkiye'nin gerçekten huzura ihtiyacı var. Onlar da aynı dilekleri söyledi, biz de aynı dilekleri söyledik"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2015 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi sona erdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İki taraf da terörden duyduğumuz rahatsızlığı anlattı. Türkiye'nin gerçekten huzura ihtiyacı var. Onlar da aynı dilekleri söyledi, biz de aynı dilekleri söyledik" dedi.

Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile yaptığı görüşmenin ardından, Meclis'ten ayrılışı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Görüşmede, iki tarafın da iyi dileklerini dile getirdiğini aktaran Kılıçdaroğlu, "İki taraf da terörden duyduğumuz rahatsızlığı anlattı. Türkiye'nin gerçekten huzura ihtiyacı var. Onlar da aynı dilekleri söyledi, biz de aynı dilekleri söyledik. Özel bir şey yok" ifadesini kullandı.

Bir basın mensubunun, "HDP'nin, terörle arasına mesafe koyması" yönünde bir mesajı olup olmadığı sorusuna Kılıçdaroğlu, "Hayır. Yani terörden duyduğumuz rahatsızlığı onlar da belirttiler, biz de belirttik sadece. Gerçekten öyle oldu. Ama kalkıp da hani 'İlla siz şunu yapın, biz bunu yapacağız' diye... Bir nezaket ziyareti zaten" yanıtını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber