'Bütün siyasi partiler teröre karşı net tavır almalı'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Terör nereden, kimden gelirse gelsin, hangi amaçla gelirse gelsin, Türkiye'deki bütün siyasi partilerin teröre karşı açık, net tavır takınması lazım" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2015 20:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bütün siyasi partiler teröre karşı net tavır almalı'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Karşıyaka Pazaryeri ve Sosyal Tesisleri'nin temel atma törenine katılarak, vatandaşlara hitap etti.

Ankara'daki terör saldırısına değinen Kılıçdaroğlu, "Farklı düşünebilirler, farklı kimlikleri olabilir, ama bunlar bizim, bu ülkenin çocukları ve biz bu ülkenin çocuklarını kucaklamayacaksak niye siyaset yapıyoruz? Bu ülkenin birliği bütünlüğü için çaba harcamayacaksak niye siyaset yapıyoruz?" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin 1 Kasım'da sandığa gideceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "İki şey istiyorum. Bir sandığa gitmeme gibi bir lüksümüz yok. Geçen seçimlerde sandığa gitmeyen bütün vatandaşlarıma sesleniyorum, bu seçimlerde sandığa gidin. Eğer ülkenin geleceği böyle gitsin diyorsanız, gitmeseniz de olur. Ama hayır, 'ben kendi ülkemde, birlik istiyorum. Sorunlarımın çözülmesini istiyorum' diyorsanız sandığa gideceksiniz" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Şunu bütün vatandaşlarımın bilmesini isterim, terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin, hangi amaçla gelirse gelsin, Türkiye'deki bütün siyasi partilerin teröre karşı açık, net tavır takınması lazım. Hep beraber terörü lanetlememiz lazım. Terörden bıktık artık. Bunu yapmayan siyasi partiler bu ülkeye hizmet eden partiler değildir. İnançlarımızla, kimliklerimizle, yaşam tarzımızla oynamak istiyorlar, bunu izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber