Fahri Kasırga'dan 'sen misin yol veremeyen' açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, "Ceza kural ihlalinden ya da trafiği tehlikeye atmaktan kesilmiş olmalı. Gerekçeyi doğru yazmama sebebi, ya cehalet ya kumpas" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2015 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fahri Kasırga'dan 'sen misin yol veremeyen' açıklaması

Kasırga, bir gazetede yer alan "Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ne yol vermedi, 88 lira ceza kesildi" başlıklı habere, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yanıt verdi.

"Hürriyet'in ibretlik hali: 88 TL dün sürmanşette, 1,6 milyarlık dev proje ise minik bir haber olarak bugün alt sıralarda" diyen Kasırga, "Dünkü sürmanşette 'Sen misin yol vermeyen' başlığıyla aktarılan 88 TL'lik trafik cezasının kesilme gerekçesinde bir kasıt olduğu ortada. Makbuzda yazılan gerekçe: 'Sayın Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri'ni tehlikeye düşürmek.' Ama böyle bir trafik suçu yok. Ceza kural ihlalinden ya da trafiği tehlikeye atmaktan kesilmiş olmalı. Gerekçeyi doğru yazmama sebebi, ya cehalet ya kumpas! Hürriyet, Cumhurbaşkanlığını karalama adına söz konusu maddi hatayı görmezlikten geliyor; paralel işi bir makbuzla, bana yükleniyor. Dün makbuzu sürmanşetten veren Hürriyet, bugün ise KKTC'ye anavatandan su götüren dev projeyi neredeyse görmemezlikten geliyor. Maddi hatayı büyütüp sürmanşetten, dev projeyi ise küçücük bir haber olarak ver. Bu mudur gazetecilik anlayışınız? Millete havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fahri Kasırga'nın aracına yol vermedi, ceza aldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber