Başbakan'dan belediye başkanlara 'Ali Dibo'lara dikkat' uyarısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2006 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ?Cumhurbaşkanlığını işaret etti" yorumlarına neden olan ?Final yılına girdik. Provokasyon ve faullere dikkat" uyarısının bir benzeri partili belediye başkanlarına da yapılacak.

Başbakan Erdoğan'ın final yılı uyarısı parti yönetimini harekete geçirdi. Başbakan Erdoğan'ın il başkanları aracılığıyla teşkilatlara yaptığı uyarının ardından parti yönetimi, belediyelerin de dikkatlerinin çekilmesini kararlaştırdı.

Bu doğrultuda ekim ayıyla birlikte AKP'li belediyelere de, ?final yılıö uyarısı yapılacak. AKP'li başkanlarla belediye yöneticileri, partinin il ilçe başkanlarıyla birlikte toplantılara alınarak final yılı değerlendirmeleri yapılacak. Bu toplantılarda belediye başkan ve yöneticilerine, hükümete ve partiyi hata yaptırmaya zorlayacak gayretlerin son bir yılda artış göstereceği belirtilerek, bu tür girişimlere malzeme verilmemesi istenecek. Başkanlara, ?Ülkede gerilim ve kriz yaratmak isteyenlerin oyunlarına gelinmemesi, sadece gerçek gündemlere ve seçmene yönelik hizmete odaklanılmasıö uyarıları yapılacak.

Başkanlara, partinin hükümette en kritik dönemine girdiği hatırlatılarak, bu süreçte hata yapılmaması için partinin tüm unsurlarının azami çaba içinde olmaları gerektiğinin altı çizilecek.

Parti yöneticileri toplantılarda ayrıca ?Ali Diboö olarak anılan yolsuzluk tartışmalarını istemediğini başkanlara açıkça iletecek. Bu çerçevede AKP karşıtı çevrelerin özellikle Başbakan Erdoğan, hükümet ve partiye zarar vermek için her tarafta yolsuzluk araştırması yaptığı vurgulanarak, ?son bir yılda belediyelerin kendi gündemleri dışında haber olmasını istemiyoruzö vurgusu yapılacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber