DYP'li vekilden 'Meclis'te tehdit edildim' iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2006 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DYP Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan, Genel Kurul'un dünkü oturumunda AKP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Sezal'ın beş milletvekili ile yanına gelerek, "seninle ilgili kaba kuvvet kullanacağım" dediğini kaydederken, Ali Sezal ise "İhtiyaç yok size ince kuvvet de yeter" diye konuştu.

TBMM Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Sezer'in veto ettiği Kamu Denetçiliği Kurumu Yasası'nın görüşmelerinde ilginç tartışmalar yaşandı. DYP Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan konuşmasında, dün AKP'li Ali Sezal'ın beş milletvekili ile yanına gelerek, "seninle ilgili kaba kuvvet kullanacağım" dediğini iddia ederken, AKP İstanbul milletvekili Ünal Kacır'ın da kendisine hakeret ettiğini söyledi. Kandoğan, Ünal Kacır ile mahkemede hesaplaşacağını bildirdi.

Kandoğan'ın ardından söz alan Ali Sezal, Kandoğan'a "kaba kuvvet kullanırım" demediğini savunurken, "İhtiyaç yok size ince kuvvet de yeter" diye konuştu.

Ünal Kacır ise dün Genel Kurul'da, Ümmet kandoğan'ın Başbakan Erdoğan'ın Fatsa'ya gizli gittiği şeklindeki sözleri üzerine sinirlendiğini anlatırken, "Arkadaşım oturduktan sonra el kol işaretleriyle dışardıya, kavgaya davet eden tavrından dolayı bir anlık sinirlenmeyle hareket ettim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber