Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Sivri zeka

CHP, MHP ve HDP koalisyonunu öneren Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bahçeli, "Vatan sevgisi ile vatan ihanetinin bloku olur mu. Çin'den gelen oyuncaklar gibi başbakanlık maketi verirsek biz de ona kanarız öyle mi Kılıçdaroğlu? HDP ile MHP'yi bir araya getirecek o sivri zekanla MHP'nin varlık sebebini sıfırlandırmayı mı düşünüyorsun?

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Ekim 2015 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Sivri zeka

ÖNDER YILMAZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı'da katıldığı salon toplantısında yaptığı konuşmada, özetle şunları kaydetti:

SESSİZ ÖFKE PATLAYACAK: 'Seçim faaliyetleri eskisi gibi değil, Vatandaş ilgisiz duyarsız' gibi sözlerle seçimler karartılmak isteniyor. 'Farklı sonuç ortaya koymayacak, 4 parti temsil edilecek' şeklinde 5 tane ısmarlama kamuoyu araştırmaları ise milletimizi şartlandırmaya çalışıyor. Vatandaşlarımız oynanan oyunları farketmiş bunları bozmak için de sabırlı olmuştur. Bunların altında bir sessiz öfke yatıyor. Bu sessiz öfke bir yerde patlayabilecektir, inşallah bu patlama sandıkta olur. Millet oynanan oyunları bozacaktır.

AKP YÖNETİCİLERİ BİLE YANINDA KALMAZ: Siyasi partiler eşit şartlar altında mücadele sürdüremiyor, haksız bir yarış var. Bu parti ve Cumhurbaşkanı haksız rekabetin içinde yer alıyor. Cumhurbaşkanı tarihi bir hata içinde. Türk milletine kötü örneklik teşkil ediyor. Cumhurbaşkanı olan bir şahsiyet yüzde 52 oy almasıya övünç duyan bu şahsiyet bütün miletin cumhurbaşkanı olma şuuruyla hareket etmelidir. Başbakanlığı döneminde siyasi ahlakla bağdaşmayan bazı davranışlarını Cumhurbaşkanlığı'nda da sürdürmesi Türkiye'yi siyasi ahlak yönünden çıkmaza sürüklüyor.

TRT'NİN DE HESABI GÖRÜLECEK: Cumhurbaşkanı devletin imkanlarını seferber ederek yedek destek sağlamaktadır. Bu acaba AKP'yi çok sevdiğinden midir, AKP giderse başım belaya girer korkusundan mıdır? TOKİ'nin imkanları, kırmızı halılarıyla gece gündüz neden açıldığı belli olmayan açılışların durumu incelenmelidir. Türkiye'de yandaş televizyonlar yanaşmalar var. Ama bir TRT var kamu kuruluşudur, hepinizin vergisiyle ayakta kalan bir kurum, sadece AKP'li iki bakan milletvekili adayını gece gündüz televizyona çıkarırken halkın arasına girmeye cesaret edemeyenleri halkın evinde gibi gösteriyor. Ne kadar tesis açılışının hesabı görülecekse TRT'nin de hesabı görülecektir.

MHP AHLAKSIZCA SUÇLANDI: Seçim vaatleriyle ilgili, 'kaynağı nereden bulacaksınız, atıyorsunuz' dediler ama, bin 400 liraya gelemediler ama onun yakınında bir yere geldiler. Bunlarla ilgili MHP çok ahlaksızca suçlandı.

BİZDEN KORKUYORLAR: MHP'den o kadar korkuyorlar ki MHP'ye fırsat tanırsak bizi değirmende buğday gibi öğütür diyorlar. Biri kalkmış CHP'nin sayın genel başkanı, yüzde 40 AKP aldı, yüzde 60 da MHP, CHP, HDP. Olabilir mi Kılıçdaroğlu. Sen MHP'yi HDP'yi o sivri zekanla MHP'nin varlık sebebini sıfırlandırabilecek bir hale mi dönüştürüyorsun. Öbür taraftan başbakanlığı önce Bahçeli'ye vermeyi düşünüyor. Vatan sevgisi ile vatan ihanetinin bloku olur mu biz çocuğuz onlara göre, Çin'den gelen oyuncaklar gibi Başbakanlık maketi verirsek biz de ona kanarız öyle mi Kılıçdaroğlu.

'MHP'ye koalisyon teklif edilmedi'

YALAN KONUŞUYORSUN: Cumhurbaşkanı büyük siyasi ahlakı ve aklıyla Türkiye'yi seçime götürecek bir proje için Serok Ahmet'i görevlendirdi. Zaten niyetleri yoktu. HDP'ye flu baktığımızda bizi suçluyorsun da neden HDP ile görüşmüyorsun, Oslo'dan beri kolkola değil misin? Şurada bir de MHP'ye uğrayalım dediler. MHP'ye koalisyon teklif edilmedi. Serok Ahmet yalan konuşma. Cumhurbaşkanı'nın memuru musun? Tıpış tıpış yanına gideceksin emirlerini yerine getirdiğini söyleyeceksin yeni emrin var mı diyeceksin. 'Çantadaki koalisyonu orada kurardık' Niye yalan konuşyorsun, sürekli yalan söyleyip yalandan başbakan neden oluyorsun.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber