Kılıçdaroğlu: Bir partinin çatısı altında birleşmeliyiz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara mitinginde yaptığı konuşmada "Huzuru ve refahı istiyorsak bir parti altında birleşmeliyiz" sözleriyle partisine oy istedi.

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 29 Ekim 2015 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu: Bir partinin çatısı altında birleşmeliyiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara mitinginde halka seslendi.

Konuşmasında 1 Kasım seçimleri için oy isteyen Kılıçdaroğlu, "Aslında biz refahı ve huzuru istiyoruz. Biz milyonlarız ama farklı partilere dağılmış durumdayız" dedi.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Eğer bu ülkede huzuru ve refahı istiyorsak, bir partinin çatısı altında, bunun sözünü veren parti altında, birleşmek zorundayız. O partinin adı ve markası belli. O parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir.

Bu ülkeye huzuru, refahı getireceğiz. Çatışmayı durduracağız. Bana yetki verirseniz 4 yıl içinde Türkiye bölgesinin en saygın ülkesi olacak. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek."

"DAVUTOĞLU SARAY İÇİN, KILIÇDAROĞLU HALK İÇİN"

CHP liderinin Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yönelik eleştirileri de oldu.

İradesini başka birine teslim eden bir kişinin ülkeyi yönetemeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sandığa giderken şunu unutmayın. Davutoğlu saray için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır" ifadesini kullandı.

"GENÇLERE GÜVENİYORUM"

Gençlerin "potansiyel suçlu" olarak görüldüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Ben gençleri, siyasi görüşü ne olursa olsun, bu ülkenin geleceği, onuru, gururu olarak görüyorum. Onlara güveniyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber