Yeni haftada havalar nasıl olacak? / Haritalı

Sıcaklıklarda önemli bir değişik beklenmiyor, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Kasım 2015 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni haftada havalar nasıl olacak? / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Trabzon'un doğusu, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde görülmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç bölgelerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişik beklenmiyor, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber