Bakan Avcı: Türkiye yeni bir istikrar dönemine giriyor

Milli Eğitim Bakanı Avcı, AK Parti'nin Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, "Türkiye yeni bir istikrar dönemine giriyor" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2015 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Avcı: Türkiye yeni bir istikrar dönemine giriyor

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Millet, 1 Kasım'da en çok da yurt dışından Türkiye seçimlerini maniple etmeye kalkan, Türkiye'yi olmadığı bir yerde göstermeye çalışan, bütün mihraklara gereken cevabı çok anlamlı biçimde, Türkiye genelinde verdi. Türkiye, yeni bir istikrar dönemine giriyor" dedi.

Avcı, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarının herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletin içeriye ve dışarıya güven verecek, sağlam, dirayetli, ön görülebilir, önünü gören bir hükümeti sandıkta kurduğunu anlatan Avcı, şöyle konuştu:

"Milletimize ve Eskişehir halkımıza teşekkür ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde Eskişehir, Türkiye'deki büyük şenliğe ortak oldu. Bu seçim milletin feraseti konusunda dosta düşmana, çok güzel bir mesaj verdi. Millet, 1 Kasım'da en çok da yurt dışından Türkiye seçimlerini maniple etmeye kalkan, Türkiye'yi olmadığı bir yerde göstermeye çalışan, bütün mihraklara gereken cevabı çok anlamlı biçimde, Türkiye genelinde verdi. Türkiye, yeni bir istikrar dönemine giriyor. Bu dönemde birlik ve beraberlik olmalıyız. Tabi ki siyasi rekabetler olur ama partiler arasında siyasi düşmanlık olmaz. Eskişehir'de bunun güzel örneğini hep verdik."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber