VII. Ulusal öğretmenim sempozyumu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Kasım 2015 20:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
VII. Ulusal öğretmenim sempozyumu

VII. ULUSAL

ÖĞRETMENİM SEMPOZYUMU

ÖĞRENEN ÖĞRETMEN ve UYGULAMA ÖRNEKLERİ

21 Kasım 2015 Cumartesi

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi, Üsküdar - İstanbul

Öğrenen Öğretmenler Deneyimlerini Paylaşıyor

Bir öğretmenler günü geleneği olan Öğretmenim Sempozyumu bu yıl öğrenmenin merkezine öğretmeni alarak öğretmenlerin yedinci büyük buluşmasını gerçekleştirecek.

Öğrenen Öğretmen ve Uygulama Örnekleri anatemasıyla "VII. Ulusal Öğretmenim Sempozyumu" 21 Kasım 2015 Cumartesi günü Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Öncü Eğitimciler tarafından düzenlenen sempozyumun açılış panelinde alanlarındaki başarılarıyla öne çıkan isimler yer alacak. Uluslararası Öncü Eğitimciler Derneği'nin danışmanlarından İbrahim Hakan KARATAŞ'ın yönetimindeki "Öğrenen Öğretmen - Öğrenen Okul" konulu panelde TEKDEN Eğitim Kurumları İcra Kurulu Başkanı ve Öncü Eğitimciler'in danışmanlarından 'mucize öğretmen' Hüseyin AKAR Öğrenen Öğretmen'i, okulunu olması gerektiği gibi bir öğrenme ortamına dönüştüren Kartal AİHL Müdürü Mitat TEKÇAM Öğrenen Okul'u anlatacak.

VII. Ulusal Öğretmenim Sempozyumu'nda kırk dört sözlü sunum, dokuz poster sunum paylaşılacak. Sempozyumda "Eğitim ve Teknoloji, Öğretim Rehberliği, Öğretmen Yetiştirme, Etkili Öğretmenlik, Eğitim Felsefesi, İyi Örnekler, Öğrenme Modelleri, Eğitimde Proje, Okul ve Çocuk, Eğitim ve Oyun, Öğretmen Modelleri" başlıklarında dört farklı salonda oniki oturum gerçekleştirilecek.

Deneyimlerin paylaşılmasını esas alan Öğretmenim Sempozyumu dinleyicilerin interaktif müzakereye katılımıyla öne çıkmaktadır.

Ulusal Öğretmenim Sempozyumu; salonlarındaki bilgi ve deneyimlerin paylaşımıyla, oturum aralarındaki muhabbet ortamlarıyla, fuaye alanındaki rengarenk stantlarıyla öğretmenlere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Her yıl bin kadar öğretmenin dinleyici olarak katıldığı sempozyum ücretsizdir. Katılımcıların Öncü Eğitimciler derneğinin sitesi üzerinden önceden kayıt yaptırması gerekmektedir.

Uluslararası Öncü eğitimciler Derneği sempozyuma katılan bütün dinleyicilere sertifika verecektir.

PROGRAMIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber