VGM'den 'öğrenim bursu' açıklaması

2015-2016 öğretim dönemi için Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğrenim Burs Başvuruları 28 Ekim 2015, Yükseköğrenim Burs Başvuruları ise 30 Ekim 2015 tarihinde sona ermiştir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Kasım 2015 22:32, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
VGM'den 'öğrenim bursu' açıklaması

Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs Yönetmeliğinin 5. Maddesi gereği Kamu kurumlarından karşılıksız eğitim yardımı ve burs alan öğrencilere burs verilmediğinden, Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs sonuçları Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun burs başvuru sonuçları belli olduktan sonra açıklanacaktır.

Başvuruların ilgili mevzuat hükümleri gereğince doğruluk kontrolleri ile değerlendirmeleri başlamış olup kontrollerin tamamlanmasının ardından burs başvuru sonuçlarının Ocak ayı içerisinde açıklanması planlanmaktadır. Başvuru sonuçları ile burslara ilişkin diğer duyurular www.vgm.gov.tr adresinden takip edilebilir.

Ortaöğrenim bursu almaya hak kazanan öğrencilere her eğitim dönemi boyunca 9 ay (Eylül, Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs) süreyle 60,00 TL, yükseköğrenim bursu almaya hak kazanan öğrencilere ise her eğitim öğretim dönemi boyunca 8 ay (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs) süreyle 200,00 TL karşılıksız burs verilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber