Doğu'da kar yağışı bekleniyor / Haritalı

Sıcaklıkların iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Kasım 2015 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doğu'da kar yağışı bekleniyor / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kastamonu, Karabük, Amasya, Tokat, Sivas, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile sabah ve gece saatlerinde Kastamonu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Göller Yöresi ile İç Anadolu'nun güney ve batısında yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR :Kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Antalya, Mersin, Kahramanmaraş ve Malatya çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber